U heeft ook zonnepanelen van wijwillenzon?  U wilt ze zelf installeren? Tja, dan hebt u ook de krimptang nodig om MC4 stekkers aan te sluiten.

Wij hebben deze tang nu ook beschikbaar voor verhuur. U weet dat deze tang (incl verzendkosten e.d.) bijna 200 euro kost….?

U kunt deze tang een paar dagen huren voor 30,- (dat is inclusief verzend- verpakkings- en behandelings kosten (heen en terug))

Hoe gaat dat in z’n werk.

  • U reserveert de tang via de site en geeft het weeknummer of de datum wanneer u de tang wilt gebruiken. (U krijgt dezelfde dag een email met een bevestiging. Mocht de tang die week al verhuurd zijn, dan hoort u een alternatief).
  • Bij de tang sturen we altijd 2 mannetjes en 2 vrouwtjes MC4 stekkers mee. (Vervelend wanneer er een onverhoopt een stekker mislukt en u zonder zit)
  • Wanneer u de bevestiging ontvangt, maakt u via iDeal 200,- over. (Dat is 30,- huur, en 170,- euro borg). Indien u een kopie van uw legitimatie opstuurt (mail of fax) is de borg maar 70,- euro. Dan hoeft u maar 100,- over te maken.
  • U ontvangt de tang en 4 stekkers per post. De tang wordt donderdag verstuurd, u heeft ‘m doorgaans vrijdag, doch uiterlijk zaterdag in huis. U stuurt de tang uiterlijk woensdag terug.
  • In de envelop zit ook een retour envelop voorzien van porto. Terugsturen gaat voor u dus zonder kosten.
  • Stuurt u de tang en de 4 stekkers in goede orde retour dan ontvangt u de borg (170,- of 70,-) terug op uw rekening.
  • Gebruikt u stekkers dan rekenen wij 4,- per stekker. Deze trekken we af van de borg.
  • Stuurt u de tang te laat terug dan wordt per weeek 50,- extra in rekening gebracht. (Dit bedrag lijkt hoog, maar omdat de tang al weer verhuurd kan zijn willen we u optimaal stimuleren om de tang op tijd terug te sturen!)

Naast MC4 krimpt deze tang ook MC3 en het gele aardstekkertje voor aan de schakelbox. Hiertoe zitten 3 verschillende bekjes bij de tang. Standaard is het bekje voor MC4 geplaatst.

Woont u in de buurt van Meppel dan mag u de tang ook komen halen en terugbrengen. De condities zijn verder gelijk, u krijgt 7,50 korting als besparing op verzend- en verpakkingskosten.

Er is een korte instructie op papier bij de tang inbegrepen. In de mail sturen we u een link naar een goede uitleg op Youtube mee.

Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Reserveer nu en geniet nog een lange zomer van uw zonne installatie.